Psykisk ohälsa kostar miljoner…

Så sent som imorse hörde jag på nyheterna om att psykisk ohälsa kostar miljoner för staten. Vad den kostar för företag och inte minst för den enskilde individen tror jag överstiger dessa miljoner med råge. Inte minst om vi inte bara räknar i pengar utan i lidande, energiförlust, produktivitets-bortfall och frustration. Jag tänkte belysa ämnet, … Mer Psykisk ohälsa kostar miljoner…

Att våga lyckas!

En stor orsak till att ledarskap är en utmaning är vår rädsla för att lyckas. Ja, inte som många tror vår rädsla för att misslyckas utan tvärtom. Vår rädsla för att lyckas. För att lyckas behöver vi ha en tydlig målbild av vad vi vill lyckas med. Redan där faller många. När jag frågar brukar … Mer Att våga lyckas!

Vem är Lotta?

Jag har arbetat de senaste 17 åren inom företagsvärlden med fokus att hjälpa företag och medarbetare att nå nivåer de inte trodde var möjliga, samt coachat individer för att må bra och nå sina mål. Det roligaste som finns är att se andra människor lyckas! Jag har så länge jag kan minnas drivits av att … Mer Vem är Lotta?